Varaa aika

Ripsien kestotaivutus & kulmien laminointi/Lash lift & Brow lift

Kulmien laminointi eli BROW lift

Kulmakarvat ovat näkyvä osa kasvoja, joten kauniisti laitetut ja kasvojen muotoon sopivat kulmat erottuvat heti edukseen. Kulmien laminointi eli brow lift- on menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Laminoinnissa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa.

Ikäraja kestotaivutuksessa on 16 vuotta.

Ripsien kestotaivotus

Ripsien kestotaivutus eli lash lift korostaa silmiesi luonnollista kauneutta. Ripsien kestotaivutus saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä.

Ripsien kestotaivutus on erittäin turvallinen ja tehokas ripsikäsittely ja todellinen vaihtoehto ripsienpidennyksille ja irtoripsille. Käsittely sopii erinomaisesti myös herkille silmille. Kestotaivutus on ihana palvelu niille, jotka kokevat ripsienpidennykset liian näyttäväksi, mutta haluavat kuitenkin korostaa katsetta jollain lailla, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.
Kestotaivutus on myös loistava vaihtoehto jos olet allergisoitunut ripsiliimalle, et halua käydä ripsihuollossa kuukausittain tai etsit luonnollista lopputulosta jonka voit halutessasi viimeistellä ripsivärillä.

Ripsien kestotaivutus kestää ripsissä ripsen elinkaaresta riippuen 6-8 viikkoa, jonka jälkeen taivutuksen voi halutessaan uusia. Kyseessä on kuitenkin ripsien kemiallinen käsittely, joten on suositeltavaa käyttää ripsille hoitavaa seerumia.

Varaa aika nyt alk. 40€

Ripsienkestotaivutus/Lash lift 45 min 65€
Kulmien laminointi/Brow lift 45min 50€
Ripsien kestotaivutus, kulmien muotoilu ja värjäys 60min 85€
Ripsein kestotaivutus ja kulmien laminointi /Lash ja Brow lift 90min 120€
Brow Lift muun hoidon yhteydessä 30min 40€

Tulokset

Tutustu muihin palveluihin

Tutustu meidän kattavaan palveluvalikoimaamme