Varaa aika

Mesolangat

Mesolankojen etuna on, että ne ovat imeytyvää polymeerimateriaalia (PDO eli polydioxanone) ja ne tuodaan ihonalaisiin kudoksiin erityisen neulan avulla. Polydioksanoni on turvallinen materiaali, ja sitä käytetään muun muassa kirurgisissa toimenpiteissä haavojen sulkemiseen.

Mesolankojen edut:

  • Mahdollistavat ihon kiinteyttämisen ja kohottamisen kehon ja kasvojen kaikilla alueilla.
  • Muodostavat tukirakenteen ihonalaisissa kudoksissa, jonka ympärille alkaa muodostua uutta kollageenia (stimuloivat kollageenin tuotantoa).
  • Kiinteyttävät ihoa.
  • Tehostavat ihon elastisuutta.
  • Parantavat ihon tekstuuria.
  • Silottavat ryppyjä.
  • Tasoittavat ihon sävyä.

Mitä alueita voimme parantaa mesolangoilla?

Mesolankoja käytetään pääasiassa silmänympärysihon sävyn ja löysyyden parantamiseen sekä kaulan ihon kiinteyttämiseen (ns. kaksoisleuka). Kuitenkin lankoja voidaan asentaa mihin tahansa kehon osaan ihon kiinteyttämiseksi (dekoltee, käsivarret, vatsa, reidet, polvet, pakarat, naparengas jne.).

Mesolankojen vaikutuksesta ihoon stimuloidaan kollageenin tuotantoa ja lymfan luonnollinen virtaus palautuu. Verenkierto paranee hoidettavalla alueella ja sitä kautta kudoksen hapen ja ravinteiden saanti kasvaa. Mesolankat liukenevat pääasiassa 2-4 kuukauden kuluessa riippuen langan tyypistä ja paksuudesta.

Ennen hoitoa iho puhdistetaan sekä hoidettava alue puudutetaan puudutevoiteella, mikä tekee toimenpiteestä käytännössä kivuttoman.

Toimenpide on vähätraumaattinen, mutta siihen voi liittyä lievää turvotusta ja mustelmia, jotka yleensä häviävät 7-10 päivän kuluessa.

Tuloksia voi nähdä heti, mutta lopullisen tuloksen saavuttamiseen menee yleensä 1–2 kuukautta. Tulos säilyy noin 0,5–2 vuotta ihon löystymisestä, iästä jne riipuen. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme toimenpiteen toistamista 1-3 kuukauden välein. Alueesta riippuen suosittelemme 2-5 toimenpidettä parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Varaa aika alk. 22€

22€ / lanka

Tutustu muihin palveluihin

Tutustu meidän kattavaan palveluvalikoimaamme