Varaa aika

Carboksi-terapia

Carboksi-terapia

Vallankumouksellinen uutuushoito raskausarville, selluliitille, rypyille, aknelle ja veltostuneelle iholle. Täysin ilman laitteita toteutettavan tehohoidon tulokset näkyvät iholla jo yhden hoitokerran jälkeen.

Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa verisuonia, poistaa kuona-aineita ja edistää proteiinisynteesiä. Nämä reaktiot poistavat raskausarpia, selluliittia, aknea ja tulehduksia sekä parantavat ihon kiinteyttä, elastisuutta sekä kosteus/öljy-tasapainoa.

Toimiva verenkierto kaikissa hiussuonissa dioksidin ja muiden tarpeellisten aineiden kuljettamiseksi on ratkaiseva tekijä. CO2:n imeytyessä vereen se puhdistaa verta ja tuottaa dioksidia, joka parantaa verenkiertoa. Verenkierron tehostuessa kuona-aineet poistuvat nopeammin ja tehokkaammin, tulehdukset ihossa paranevat joten mm. akne ja rosacea rauhoittuvat ja paranemisprosessi alkaa välittömästi.

Carboksi-terapia on täysin luonnonmukainen ja turvallinen, ilman laitteita suoritettava hoito, jossa hiilidioksidin muodostama kaasu imeytyy ihoon. Kaasujen kuplinta tuntuu syvällä ihossa.

Carboksi-terapian käyttöalueet

Rypyt

Carboksi-terapia edistää ihosolujen aktiivista proteiinisynteesiä ja aineenvaihduntaa, mikä edesauttaa ihon elastisuutta sekä silottaa ryppyjä ja juonteita.

Kosteutus

Ihon kostuttaminen ei oikeastaan ole kovin vaikeata, mutta sen pitäminen kosteana on. Kostuttamisessa tärkeä tekijä on veden ja öljyn välinen tasapaino ihossa. Carboksi-terapia ei ainoastaan kosteuta ihoa vaan edesauttaa ihon omaa, transdermaalista kosteustasapainoa ja kosteudensitomiskykyä.

Vaalentaminen

Ihon pelkkä valkaiseminen kemikaaleilla ei ole kestävä ratkaisu. CO2 on aktiivinen vasodepressori joka aktivoi verenkiertoa. Kuona-aineiden poistuessa ihosta iho vaalenee tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Ihon hyperpigmantaation vaalenemisen lisäksi kasvojen yleisväri kirkastuu. Täplien kuten pisamien hoitamisen lisäksi se myös parantaa ihon yleisväriä.

Akne

Kunnollisen aknehoidon pitäisi kohdistua follikkelien sisäiseen tulehdukseen pelkän ihon pinnan hoitamisen sijasta. Carboksi geelinaamio nopeuttaa verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista ja on tulehdusta hoitava. Sen lisäksi että akne rauhoittuu, iholle palautuu sen oma luonnollinen kyky puolustautua tulehduksia ja ulkoisia ärsykkeitä vastaan.

Carboksi-terapia, luonnollinen ja turvallinen hoitomuoto

Carboksi-terapialla voidaan hoitaa turvallisesti koko kehoa ja kaikkia ihotyyppejä. Carboksi hoidosta ei seuraa epämukavaa oloa tai toipumisaikaa. Hoidon aikana tunnet kuplien aiheuttaman kutituksen iholla. Iho voi myös tilapäisesti punoittaa, mutta se kestää vain noin puoli tuntia.

Ihon rakenne ja kiinteys alkaa parantua välittömasti.
Hoitoja voidaan tehdä sarjahoitona 1-2 viikossa 3 viikon ajan.

Hoitosisältö

Hoitoon kuuluu:

  • Alkupuhdistus, kuorinta,
  • C-vitamiinin seerumi,
  • Carboksi-terapia,
  • loppuvoideet ja seerumit

Varaa aika nyt alk. 100€

Carboksi-terapia kasvoille 100€
3x sarjahoito -10%

Tutustu muihin palveluihin

Tutustu meidän kattavaan palveluvalikoimaamme