Varaa aika

Caretech Hydrogen ihonpuhdistus

Mikä on Hydrogen ihopuhdistus?

Iho altistuu jatkuvasti vapailla radikaaleille kuten auringonvalolle, ilmansaasteille ja kemikaaleille. Pidemmän ajan kuluessa vapaat radikaalit vahingoittavat solurakennetta, jonka seurauksena kehoon aiheutuu tulehdustiloja, iho vanhenee ja vaikutukset alkavat näkyä ihon ulkonäön muutoksina.

Caretech hydrogen on ensimmäinen hoito, joka puhdistaa ihon syvemmistä kerroksista vedyn avulla täysin kivuttomasti. Hoito sopii myös kiireiseen elämäntyyliin – se kestää ainoastaan 30-40 minuuttia.

Nauti kirkkaasta ja hyvinvoivasta ihosta heti hoidon jälkeen – tulokset näkyvät välittömästi! 

Hoito sopii myös herkälle iholle, jolle kemialliset kuorinnat ovat liian vahvoja hoitoja. Tämän hoidon avulla pääset nauttimaan välittömästi tasaisemmasta ja kauniimmasta ihosta.

Hoito toteutetaan neljässä vaiheessa, jossa puhdistetaan ensin ihon uloin kerros, sitten T-alue, ihohuokoset ja lopuksi vetyvesi viedään ihon syvempiin kerroksiin. Lopputuloksena on välittömästi kauniimpi iho.

Mihin hoidon teho perustuu?

Caretech Hydrogen hoidossa iholle syötetään vetypitoista vettä, joka auttaa vapauttamaan vapaita radikaaleja solun sisä -ja ulkopuolelta. Hoidon myötä solujen rakenne puhdistuu ilman sivuvaikutuksia. Vety muuttuu kehossa vedeksi ja poistuu luonnollisesti.

Milloin minun kannattaa hakeutua hoitoon?

Jos kärsit cuperosasta, aknesta, laajentuneista ihohuokosista, ilman saasteelle altistuneesta ihosta tai arvista, on Caretech Hydrogen hoito sinua varten. Tämän hoidon avulla saavutat kauniin ihon turvallisesti ja luonnollisesti.

Mitä tehdä hoidon jälkeen?

Hoitoon ei liity rajoituksia ja voit palata tavallisiin rutiineihin heti sen jälkeen. Voit siis meikata, saunoa ja urheilla toisin kuin esimerkiksi kemiallisten kuorintojen jälkeen.

Varaa hydrogen ihonpuhdistus nyt alk. 120€

Hydrogen ihonpuhdistus 120€
Hydrogen ihonpuhdistus naamiolla ja hieronalla 135€
3x sarjahoito -10%

Tutustu muihin palveluihin

Tutustu meidän kattavaan palveluvalikoimaamme