Varaa aika

Hiuspohjan mikropigmentaatio

Mikä on hiuspohjan mikropigmentaatio?

Hiuspohjan mikropigmentaatio on kosmeettinen hoito hiusten ohenemiseen tai hiustenlähtöön.

Sitä kutsutaan joskus myös hiustatuoinniksi. Eri terkniikoita käyttäen, voidaan imitoida hiusnystyjä pigmentoimalla pienen pieniä pisteitä täydentämään hiuspohjaa, rakentaa uusi hiusraja kadonneen tilalle tai peittää arpia.
Päänahan mikropigmentaatio on noninvasiivinen eikä vaadi leikkausta tai anestesiaa.

Päänahan mikropigmentaatio ei kasvata hiuksia tai muuta hiusten luonnollista kasvua. Se ei ole hiustenlähtöön tarkoitettu hoito. Se ei myöskään aiheuta hiustenlähtöä tai vahingoita olemassa olevia karvatupeita. Hiuspohjan mikropigmentaatio on tapa saada se näyttämään täyteläisemmiltä ja paksummilta hiuksilta.

Mitä tapahtuu päänahan mikropigmentaation aikana?

Kestopigmentoija käyttää neulaa pigmentin levittämiseen halutuille päänahan alueille. Pisteiden koko, kulma ja syvyys vaihtelevat luonnollisen, karvaisen ulkonäön aikaansaamiseksi.
Neulat ovat ohuempia ja pienempiä kuin tatuointineulat, joten päänahan mikropigmentaatio on yleensä vähemmän tuskallista kuin tatuointi(ennen hoitoa levitettään päänahkaan puututtavaa lääkettä tehdäkseen olosi mukavammaksi).
Hoito voi kestää jopa 7 tuntia hoitoalueen koosta riippuen. Useimmat ihmiset tarvitsevat 2 tai useampia hoitoja useiden viikkojen välein. Jokainen hoito lisää pigmenttiä paksujen hiusten ulkonäön luomiseksi.

Mitä tapahtuu päänahan mikropigmentaation jälkeen?

Koska leikkausta tai anestesiaa ei ole, voit palata arkeen nopeasti. Päänahan mikropigmentaatiolla on hyvin vähän sivuvaikutuksia. Päänahassasi voi olla punoitusta, joka kestää useita tunteja. Voit halutessasi käyttää hattua tai huivia peittämään päänahan.

Mikä on toipumisaika päänahan mikropigmentaation jälkeen?

Hoidon jälkeen on hyvä välttää seuraavia asioita usean päivän ajan:

  • Päänahan kasteleminen (24-72h).
    • Käytä suihkumyssyä suihkussa tai käy kylvyssä, jotta pää pysyy kuivana. Älä pese hiuksiasi tai päänahkaa ennen kuin palveluntarjoajasi sanoo, että se on ok.
  • Voimakas treenaminen,
  • Kuumat ja höyryävät suihkut tai höyryhuoneet. Höyry voi saada kosteutta kerääntymään päänahkaan,
  • Päänahan altistaminen auringolle,
  • Hikoilu tai kuumassa ympäristössä oleminen.

Kuinka kauan päänahan mikropigmentaatio kestää?

Päänahan mikropigmentaatio säilyttää ulkonäkönsä yleensä 3-5 vuotta. Päänahan mikropigmentoinnissa käytettävät pigmentit ovat pysyviä kosmeettisia pigmenttejä

Varaa aika meiltä!

Hiuspohjan mikropigmentaatio 185€/h

Tulokset

Tutustu muihin palveluihin

Tutustu meidän kattavaan palveluvalikoimaamme