Varaa aika

Pysyvä karvanpoisto (valoimpulssi/IPL)

Patentoitu ja markkinoita johtava karvanpoistomenetelmä

Käyttämällämme EUROFEEDBACK IPL valoimpulssilaitteella voidaan hoitaa aknea, couperosaa ja pintaverisuonia, pigmenttihäiriöitä, sekä kiinteyttää ihoa ja häivyttää juonteita ja ryppyjä kaikkialta kasvoilta ja vartalon alueelta.

Tällä hoitomuodolla sinulla mahdollisuus vihdoin päästä myös pysyvästi eroon häiritsevistä tummista ja vaaleista ihokarvoista.

Varaa konsultaatio nyt hintaan 0€!

Tutustu myös karvanpoistohinnastoomme

Palvelun saatavuus: Helsinki

Käytössämme on uuden sukupolven EUROFEEDBACK valoimpulssilaite, jossa on mm. useampi eri patentti takaamassa laitteen tehokkuutta ja turvallisuutta.

Ranskalainen EFB  on pitkäikäinen ja Euroopan johtava IPL-laitevalmistaja, jonka laitteita käytetään myös useissa kauneuskirurgisissa sairaaloissa ympäri maailmaa.

Pysyvä karvanpoisto- mistä on kyse?

EFB -valoimpulssilaitteella tehtävässä karvanpoistossa kasvuvaiheessa oleva karvatuppi tuhoutuu valoimpulssin aiheuttaman lämpötilan nousun ansiosta. Valoimpulssihoidolla saadaan poistettua pysyvästi jopa 95% tummista ja 80% vaaleista, harmaista ja punapigmenttisistä karvoista. Jäljelle jäävä karva on hennompaa ja kasvaa harvaan.

Yhdellä hoitokerralla saadaan poistettua noin 20% ihokarvoista. Hoitoja tarvitaan n. 5-10 kertaa, 6-10 viikon välein tehtynä, riippuen hoidettavasta alueesta.

Jos kärsit sisäänkasvavista karvoista, tämä hoito poistaa myös sen ongelman.

Valoimpulssihoito on sekä miehille että naisille sopiva hellävarainen hoitomuoto. Hoidossa iholle levitetään viilennetty väliainegeeli ja hoidettavalle alueelle asetetaan hoitopää, jonka kautta väläytetään iholle valoimpulsseja tarkasti ja järjestelmällisesti. Hoidon aikana voi tuntua pientä kihelmöintiä, lämmön tunnetta tai paikoitellen pieni piston tunne.  Laitteen hoitopää on tehokkaasti viilennetty, minkä ansiosta hoito on lähes kivutonta. Sokerointiin tai vahaukseen verrattuna tumman karvan poisto valoimpulssilla on kivutonta. Vaalean karvan poisto tuntuu enemmän, mutta on hyvin kestettävissä.

Käytössämme on uuden sukupolven EFB Adena valoimpulssilaite, jolla on kahdeksan eri patenttia takaamassa laitteen tehokkuutta ja turvallisuutta. Yksi patenteista on ainutlaatuiselle vaalean karvan poistomenetelmälle, jonka EFB on kehittänyt ensimmäisenä ja ainoana maailmassa.

Ennen kuin tulet valoimpulssihoitoihin varaa aina maksuton konsultaatiokäynti ennen varsinaista hoitoa! Käymme yhdessä läpi hoidon kulun ja teemme sinulle testiväläytyksen, jolloin määrittelemme hoidossa käytettävät parametrit ihosi mukaan. Testiväläytyksen ja varsinaisen hoidon välillä tulee olla max 24h. Konsultaatiokäynnillä on tärkeää, että karvat ovat selkeästi nähtävissä.

Huomioitavaa ennen hoitoa

 • TUMMIA ihokarvoja ei saa sokeroida, vahata, epiloida tai nyppiä kuuteen viikkoon ennen hoitoa. Vain karvojen ajelu/höyläys on sallittua.
 • Ajele/höylää TUMMAT ihokarvat ennen varsinaista hoitoa edeltävänä tai samana päivänä!
 • VAALEAT karvat sokeroidaan IPL-hoidon yhteydessä.
 • Hoidettavaa aluetta ei saa altistaa auringonvalolle, UV-säteilylle tai itseruskettaville tuotteille neljään viikkoon ennen hoitoa.
 • Konsultaatiokäynnillä on tärkeää, että karvat ovat selkeästi nähtävissä.

Valoimpulssihoidon jälkeen:

 • Hoidettu alue saattaa punoittaa ja kuumottaa 15 minuutista pariin tuntiin.
 • Käytä tarvittaessa rauhoittavaa voidetta.
 • Vältä hikoilua ja saunomista seuraavan vuorokauden ajan.
 • Suojaa ihosi auringolta ja UV-säteilyltä huolellisesti kahden viikon ajan.
 • Karvat alkavat kasvaa normaalisti hoidon jälkeen, mutta tippuvat pois muutaman viikon sisään
 • Yhdellä hoitokerralla saadaan poistettua noin 20% karvoista ja pois tippuneiden karvojen tilalle ei kasva enää uusia karvoja.
 • Ajan myötä uusia karvatuppia voi kuitenkin aktivoitua (esim. hormonitoiminnan muutoksien yhteydessä) ja tarvittaessa voit käydä ylläpitohoidossa noin kerran vuodessa.

Milloin hoitoon ei saa hakeutua?

Valoimpulssihoitoon ei saa hakeutua mikäli sinulla on jokin seuraavista:

 • Sydäntauti tai sydämentahdistin,
 • Epilepsia,
 • Syöpä
 • Haavat tai aktiivinen tulehdustila (esim. herpes, psoriaasi)
 • Valolle herkistävät lääkkeet (esim. kortisoni, antibiootti, Roaccutan). 

tai jos olet raskaana.

Huom! Varmista hoidon soveltuvuus lääkäriltäsi.

Hoitoa ei myöskään voi suorittaa tatuointien, kestopigmentointien ja metalli-implanttien päältä.

Tulokset

Hinnasto

HUOM! Vaalean karvan poistoon tulee sokerointi/vahanlisä

Hoitoaluekohtainen sarjahoitoetu: Joka kuudes IPL – hoito veloituksetta.

Palvelun saatavuus: Helsinki

Tutustu muihin palveluihin

Tutustu meidän kattavaan palveluvalikoimaamme