Varaa aika

Fox Eyes

Jos huolenasi ovat laskeutuneet tai liian matalalla sijaitsevat kulmakarvat, niitä voidaan tehokkaasti kohottaa PDO-langoilla. Useimmiten kahdesta PDO-cog-langasta kulmakarvojen yläpuolella riittää silmin havaittavaan tulokseen.

Jos tavoitteena on kuitenkin kulmakarvan ulkonurkan nostaminen, se voidaan tehdä erityisillä ”fox eye” -langoilla. Yleensä 1-2 langasta kulmakarvan ulkonurkkaan riittää saavuttamaan silmin havaittavan ”kettusilmä” -efektin.

Usein tämä toimenpide auttaa myös ”surullisen silmän” ilmeessä ja laskevassa silmäluomessa, kun leikkaukseen ei ole vielä valmiutta.

Onko toimenpide kivulias? Kuinka pitkä on toipumisaika?

Toimenpiteen edellä on paikallinen puudutus, mikä tekee toimenpiteestä hyvin siedettävän. Toimenpiteen jälkeen voi esiintyä epämukavuutta, kipua ja turvotusta langan alueella, mikä yleensä häviää muutamassa viikossa. Voit palata heti arkipäivän toimiisi, mutta on suositeltavaa välttää liikuntaa ja kuumia hoitoja kahden viikon ajan(esim. saunomista)

Kuinka kauan ”Fox Eyes”, kulmakarvan langankohotus, kestää?

”Fox eyes”, kulmakarvan langankohotus, kestää keskimäärin 6 kuukautta. Toisin kuin langankohotukset muualla kasvoilla, jotka usein kestävät jopa 18 kuukautta, ”fox eye” -kohotuksen tulokset kestävät yleensä lyhyemmän ajan, noin 6-12 kuukautta. Tämän jälkeen toimenpide voidaan toistaa.

Varaa aika alk. 380€

Tutustu muihin palveluihin

Tutustu meidän kattavaan palveluvalikoimaamme