Varaa aika

PRP-kasvohoidot

PRP-kasvohoidot eli ”vampyyrikasvohoidot” ovat äärimmäisen suosittu ikääntymisen merkkejä vastaan. Verihiutaleiden rikasta plasmahoidetta (PRP) käytetään oman veresi avulla kollageenin tuotannon edistämiseen ja kasvutekijöiden käynnistämiseen. Edistyksellinen ratkaisu ikääntyvälle tai vaurioituneelle iholle yhdistää mikroneulauksen plasmaserumiin, jolloin iho näyttää nuorekkaammalta, sileämmältä ja kokonaisvaltaisesti terveemmältä.
 

Mikä on PRP-hoito? 

PRP-kasvohoito on luonnollisempi kosmeettinen hoito, joka sisältää verihiutaleiden rikasta plasmaa (PRP) kasvoihin injektoituna. PRP on veren komponentti, joka sisältää kasvutekijöitä ja muita proteiineja, jotka edistävät paranemista solutasolla. Kun PRP injektoidaan ihoon, se voi auttaa parantamaan tekstuuria ja sävyä, vähentämään ryppyjä ja edistämään uuden kollageenin kasvua. PRP voi myös toimia tehokkaana hoitona hiusten palauttamiseen. Urheilulääketieteessä sitä käytetään loukkaantumisten hoitoon.
 

Miten PRP toimii?

Veremme sisältää plasmasta, punasoluista, valkosoluista ja verihiutaleista koostuvaa ainetta. Verihiutaleet auttavat verta hyytymään ja tuottavat kasvutekijäproteiineja, jotka ovat välttämättömiä paranemiselle. PRP-kasvohoidossa käytetään verestä peräisin olevia verihiutaleita ihon parantamiseen ja uudistamiseen. Kasvutekijät ovat kriittisiä ihomme säilyttämiseksi pulleana ja täynnä elastiinia. Tämän prosessin aloittamiseksi lääketieteellinen ammattilainen ottaa sinulta pienen verinäytteen. Sitten he asettavat näytteen sentrifugiin erottaakseen verihiutaleiden rikkaan plasman (PRP) punasoluista ja valkosoluista. Tämä prosessi keskittää verihiutaleet ja lisää niiden määrää moninkertaiseksi, ja tulos on vaikuttava. Siitä eteenpäin se on valmis käsittelemään ihon valituksia. Ammattilainen voi joko levittää PRP-liuoksen ihon pinnalle tai käyttää sitä yhdistettynä mikroneulaukseen paremman imeytymisen varmistamiseksi.
 

Kenelle hoito sopii? 

Yksi parhaista asioista PRP-kasvohoidossa on se, että lähes kuka tahansa mies tai nainen voidaan katsoa erinomaiseksi ehdokkaaksi toimenpiteelle. Tämä prosessi on tehokas kaikille ihotyypeille ja ikäryhmille. PRP-kasvohoito on erinomainen hoitovaihtoehto henkilöille, jotka vasta alkavat tutkia ikääntymisen merkkejä ja ihon uudistamista. Lisäksi PRP-kasvohoidot sopivat hyvin ihmisille, jotka haluavat ylläpitää terveitä ihoa tai parantaa sitä ennen suurta tapahtumaa. Ennen kuin aloitat prosessin, käymme läpi kaikki kysymyksesi ja huolesi varmistaaksemme, että PRP-kasvohoito sopii sinulle. 
 

Onko PRP kivulias?

Kipu PRP-kasvohoidossa mikroneulauksen kanssa voi vaihdella yksilöllisen kipukynnyksesi mukaan. Mikroneulauksen kestävyys vaihtelee yleensä, mutta jotkut potilaat saattavat kokea lievää epämukavuutta tai tunnetta, joka muistuttaa kevyttä auringonpolttamaa toimenpiteen aikana. Jos koet sietämätöntä kipua, kerro siitä heti lääkärillesi.
 

Kuinka usein minun pitäisi tehdä PRP-kasvohoitoja?

Suosittelemme saamaan PRP-injektioita vähintään kolmen kuukauden ajan parhaiden hoitotulosten saavuttamiseksi. Useimmat ihmiset näkevät tuloksia kolmen hoidon jälkeen. Mutta tietenkin tämä voi vaihdella sen mukaan, miten iho reagoi verihiutaleiden rikkaan plasman injektioihin.
 

Ovatko PRP-ihon hoitotulokset pysyviä? 

Teknisesti ottaen ei. Mutta suoritettuasi koko hoitosuunnitelman ja asianmukaisen jälkihoidon avulla tulisi nähdä tuloksia jopa kolmeen vuoteen asti.
 

Mitä sinun pitäisi tehdä PRP-kasvohoidon jälkeen?

PRP-kasvohoidon jälkeen voit odottaa jonkin verran punoitusta, turvotusta ja lievää ihon herkkyyttä. Nämä vaikutukset ovat yleensä väliaikaisia ja niiden pitäisi hävitä muutaman päivän kuluessa. Saattaa olla hyvä välttää voimakasta liikuntaa tai altistumista auringolle noin 2-3 päivää hoidon jälkeen, jotta punoitus tai turvotus vähenisi. Meikkiä tulisi välttää heti toimenpiteen jälkeen, ja suositeltavaa on noudattaa lääketieteellisen ammattilaisen antamia jälkihoito-ohjeita. 
Ohjeet voivat sisältää:
  • Vältä koskettamasta kasvojasi vähintään 6 tunnin ajan.
  • Älä levitä meikkiä kasvoillesi seuraavaan päivään asti.
  • Huolehdi erityisesti, ettet ärsytä ihoasi koskettamalla sitä. Jos sinun täytyy koskettaa kasvojasi, pese kätesi saippualla ja vedellä.
  • Älä hankaa ihoa, erityisesti pestessäsi ja kuivatessasi kasvosi
 

Kuinka kauan kestää, että tulokset näkyvät?

Yksi merkittävä etu sileämmän ihon saavuttamiseksi valitessa PRP-hoito on mahdollisuus välttää pitkä toipumisaika. Tämän toimenpiteen kanssa ei ole paljon toipumisaikaa, koska vain hyvin vähän verta otetaan tarvittavan PRP:n saamiseksi ja PRP:n injektiointi on yksinkertainen ja helppo prosessi. On tärkeää huomata, että PRP-hoidon potilaat kokevat usein parannuksia erilaisiin kasvojen ongelmiin eri aikoina. Esimerkiksi auringonvalo- ja tummat läiskät voivat haalistua tai hävitä jo kahdessa tai kolmessa kuukaudessa, kun taas samea ja kuiva iho voi näyttää elpymistä jo muutamassa päivässä. Siksi ensimmäisen tapaamisen aikana palveluntarjoaja voi arvioida tarvittavan hoitoajan, tarvittavien hoitokertojen määrän ja PRP-tulosten likimääräisen keston.

Varaa aika alk. 299 €

1 putki 299€
2 putki 399€